Autostrada Elbasan Metarlugji km-3-te Elbasan, Albania. Gjeje ne harte.

Projektet Tona
Slider

Projekte

Projektet e realizuara nga ne janë të shumëllojshme dhe kanë qenë objekte rezidenciale apo institucionesh si edhe vepra arti të ndryshme.
Kemi realizuar projekte të tilla si: Ndërtim dhe Restaurim shkolla publike, rrugë të ndryshme ,ujësjellësa dhe Hidrocentrale.