Autostrada Elbasan Metarlugji km-3-te Elbasan, Albania. Gjeje ne harte.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Mundësitë
Tona

ergi_ndertesa

Ndërtesa te reja

Ndertimet e realizuara nga shoqeria "Ergi" shpk dallohen per cilesine e larte garancine e materialeve te perdorura

ergi_ujesjelles_kanalizime

Ujesjellesa & Kanalizime

"Ergi" shpk eshte kontraktor i besueshem .Mbetemi te angazhuar ne permbushjen e standarteve te pranuara ne nivel nderkombetar per shendetin, sigurine dhe mjedisin.

ergi_rikonstruksion

Rikonstruksione

Shkollat jane nje profilizim i shoqerise “ERGI” shpk. Duke ditur rendesine e madhe qe kane Shkollat ne zhvillimin ekonomik, social, kulturor te nje vendi, shoqeria “ERGI” u ka kushtuar vemendje te posacme ndertimit dhe rikonstruksionin e tyre ne kontratat e realizuara.

Cdo investitor
qe zgjedh te
bashkepunoje me
kompanine Ergi
shpk.

Mund te jete i sigurt qe ekipi i punes eshte i perbere nga specialiste me pervoje, te miretrajnuar dhe te perkushtuar.


Më shumë 🡪

Slider

"Ergi" shpk u themelua ne korrik te vitit 2000

Kompania nisi punen me nje objektiv te qarte e konkret

Te krijoje identitetin e vet ne tregun e ndertimit ne vend. Nder vite ERGI shpk u specializua ne ndertime civile, rruge e ujesjellesa.