Autostrada Elbasan Metarlugji km-3-te Elbasan, Albania. Gjeje ne harte.

Slider

Ndertesa

Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare "Jorgji Dilo"

Detajet e Projektit


Shkolla 9-vjecare “J.Dilo” eshte nje nder shkollat me te vjetra te qytetit te Elbasanit. Ajo filloi funksionimin e saj ne vitin 1957. Ndodhet ne pjesen perendimore te qytetit te Elbasanit.
Objekti eshte projektuar me 3 kate mbi toke, dhe nje palester 1 kat me lartesi 6.5m dhe ka si destinacion sherbimin per komunitetin (shkolle)