Autostrada Elbasan Metarlugji km-3-te Elbasan, Albania. Gjeje ne harte.

Rreth Nesh

Ergi Shpk është themeluar në vitin 2000 me Administrator Z. Ergi BALLA . Fokusi i saj janë ndërtimet civile dhe industriale. Përqendruar me s shumti në ndërtimet e godinave të banimit, godinave sociale, rrugëve dhe ujësjellësave. Gjithashtu ndër përparesit tona jan dhe rikonstruksionet e ktyre objekteve. Nga viti i themelimit deri më sot treguesit e saj ekonomiko-financiar kanë ardhur duke u rritur. Me kapacitetin e saj, stafin e kualifikur dhe teknologjitë e fundit që perdor “Ergi” sh.p.k është në gjendje të nxjerrë në përfundim rezultate që bëjnë diference në treg.

Slider

Rreth Nesh

ergi-shpk_historikuHistoriku

Ergi Shpk është themeluar në vitin 2000 me Administrator Z. Ergi BALLA . Fokusi i saj janë ndërtimet civile dhe industriale. Përqendruar me s shumti në ndërtimet e godinave të banimit, godinave sociale, rrugëve dhe ujësjellësave. Gjithashtu ndër përparesit tona jan dhe rikonstruksionet e ktyre objekteve. Ajo q e dallon dhe e vecon Ergi shpk nga kompanitë e tjera, që ka tregu shqiptar, është përkushtimi, cilësia, korrrektësia dhe zgjedhja e partnerëve për bashkëpunim. Nga viti i themelimit deri më sot treguesit e saj ekonomiko-financiar kanë ardhur duke u rritur. Me kapacitetin e saj, stafin e kualifikur dhe teknologjitë e fundit që perdor “Ergi” sh.p.k është në gjendje të nxjerrë në përfundim rezultate që bëjnë diference në treg.

ergi-shpk_misioniMisioni Ynë

Misioni ynë është t’i përshtasim standartet ndërkombetare, në produktet dhe aktivitetet tona ekonomike. Respektimin e ligjeve dhe rregulloreve për sigurinë dhe shëndetin në punë, me fokus të vecantë mbrojtjen e mjedisit. Krijimin e një mjedisi pune , të sigurt dhe të shëndetshëm për punonjësit tanë.

ergi-shpk_vleratVlerat Tona

Të Besueshme, Inovative, Korrekte, Cilësore.
Jemi kompani me focus drejt së resë dhe inovacionit në industrinë e ndërtimit.