Autostrada Elbasan Metarlugji km-3-te Elbasan, Albania. Gjeje ne harte.

Slider

Ndertesa

Shkolla "Sami Frasheri"

Detajet e Projektit


Kjo shkolle eshte ndertuar ne vitin 1981 dhe qe nga ky vit nuk ka pasur asnje rikonstruksion. Godina e shkolles eshte 4 kateshe dhe eshte I vetmi gjimnaz I cili i sherben nje numri te konsiderueshem nxenesish te kesaj zone.

Rikonstruksioni I objektit konsiston ne :
1. Shtrimin e siperfaqeve te godines ekzistuese, ndertimin e nje palestre te re ne sheshin e shkolles,
2. Permiresimi I kushteve brenda
3. Sistemimi I territorit